Kuvaus

Yksilölliset jenkkisängyt | runkosängyt | moottorisängyt | patjat | erikoismittaiset patjat |

Jokainen ihminen ja vartalo on yksilöllinen. Samanlainen vuode ei sovellu jokaiselle. Kuitenkin meistä jokainen ansaitsee nukkua hyvin ja herätä virkeänä uuteen päivään. Juuri näistä syistä olemme kehittäneet sänkymalliston josta voimme rakentaa jokaiselle vartalolle juuri oikeanlaisen sängyn.

Yksilöllinen vuode jokaiselle.

Meillä jokainen sänky tehdään juuri sinun vartalollesi sopivaksi. Olit sitten vartalotyypiltäsi tiimalasi (X), harteikas (Y) tai pyöreä vartaloinen (O), pystymme valmistamaan sinulle juuri sopivan sängyn, joka myötäilee vartalonmuotojasi ja antaa parhaan mahdollisen tuen kehollesi nukkuessasi.

Vältä hartia- ja selkäkivut nukkumalla oikeassa asennossa.

Usein luullaan, että mitä kovempi sänky sitä parempi se on selälle ja sitä parempi siinä on nukkua. Asia ei kuitenkaan ole näin yksiselitteinen. Jokainen ihminen ja vartalo on yksilöllinen. Vartalon paino ei jakaannu tasaisesti läpi kehon, vaan kohdistuu useaan kohtaan epätasaisesti. Pää- ja hartianseutu painavat vähemmän kuin keskivartalo. Lantionseudun paino on myös erilainen. Liian kova sänky jakaa painon epätasaisesti, jolloin esimerkiksi keskivartalo painuu enemmän kuin muu vartalo jonka seurauksena selkäranka ei ole suorassa nukkuessa vaan hieman vinossa, jolloin vaarana on selkä- ja hartiakivut.

Oikea vyöhyke oikeassa paikassa.

Jotta nukkuisit hyvin sängyssäsi, täytyy sen olla juuri sinun vartalollesi suunniteltu. Nukkuessasi selkärangan tulee olla suorassa, jolloin nukut hyvin ja vältyt kivuliailta selkä- ja hartiasäryiltä. Soft-sängyt ovat rakennettu siten, että ne myötäilevät vartaloasi ja tukevat sitä juuri oikeista kohdin. Patja ei saa olla liian kova eikä myöskään liian pehmeä. Liian kovassa sängyssä selkäranka ja hartialinja eivät ole suorassa, vaan kevyempi hartianseutu painuu vähemmän kuin keskivartalo, jolloin nukkuessasi tukirankasi on epäsuorassa. Sama pätee liian pehmeään sänkyyn. Soft-sängyissä optimaalinen nukkuma-asento saavutetaan vyöhykkeiden oikeanlaisella jakamisella. Sänkyä valmistaessa kiinnitetään huomio vartalosi mittasuhteisiin.
(pituus, paino, vyötärön ja lonkankorkeus, olkapäänkorkeus.) Kun tiedämme vartalosi mittasuhteet, osaamme niiden perusteella valmistaa juuri sinun vartalollesi sopivan patjan.

Soft-sängyt valmistetaan Suomessa, Ilmajoella.

Yksilölliset sängyt