Niin on taas uusi vuosi aloitettu

Niin on taas uusi vuosi aloitettu, niin kuin monesti ennenkin, uusien mallien parissa. Lahden Kauppiaspäivät tässä maaliskuun aikoihin aiheuttaa aina pientä säpinää tehtaalla. Kuinka se kiire kuitenkin aina tulee, vaikka kuinka hyvissä ajoin yritetään olla asialla?

Soft-Kalusteen mallisto on pääosin varsin perinteisistä malleista koostuva, mutta on mukana aina ollut myös modernimpia malleja. Niin myös tänä vuona esittelemme modernia muotoilua, Vega mallin muodossa.

Modernista ulkomuodosta huolimatta Vega sohva on kuitenkin valmistettu perinteisesti käsityönä, Ilmajoen tehtaalla. Eli täysin kotimaisesta tuotteesta on kysymys. Pehmusteena istuimissa on laadukkaat, kimmoisat kylmävaahtotyynyt, jotka irtotyynyinä pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Selkätyynyissä pehmusteena on ylellinen vanutäyte. Istuinmukavuus on uskomattoman miellyttävä. Esittelysohva on verhoiltu Lauritzonin uudella upealla Noblesse kankaalla.

Myös ”vanhaa” Niklas palasohvamallia on uudistettu. Kapea käsinoja, leveillä istuintyynyillä varustettu kolmen istuttava sohva ja alumiinin sävyinen jalka nuorentavat Niklasta mukavasti. Niklas mallistahan löytyy niin paljon erilaisia kappaleita, että erilaisten kokoonpanojen määrä on uskomaton. Siitä löytyy kyllä sopivan kokoinen ja muotoinen vaihtoehto tilaan kuin tilaan.

Nämä ja paljon muuta esiteltävää on nyt, viimeinkin lastattu autoon, suuntana Lahti!

 

Vega 3-5 istuttava sohva

Verhoilu: Noblesse, Lauritzon’s

 

Niklas S4 – 3/2 tyynyllä – 90T – 1DPS

Verhoilu: Board 65, Soft varastokangas

 

Raija Saarimaa, Soft-Kaluste Oy

 

By | 2018-03-16T11:14:37+00:00 16.03.18|Uncategorized @fi|0 Comments