Ajankohtaista 2020-09-10T08:42:15+00:00

Framework-sohvaryhmämme menestyi valtakunnallisessa Suomalainen huonekalu suunnittelukilpailussa loistavasti.
Framework -tuoteperheemme palkittiin ammattilaissarjassa 3:lla palkinnolla.
Kaksivaiheiseen kilpailuun osallistui yli 350 kilpailutyötä ja 17 yritystä eri puolilta Suomea. Jury ja kalusteyritykset valitsivat 17 finalistia, joiden suunnitelmasta valmistettiin kilpailutyön prototyyppi. Voit käydä tutustumassa muihin kilpailussa mukana olleisiin tuotteisiin täällä

”Framework -sohvassa ja nojatuolissa istuinmukavuus yhdistyy ajattomaan ja laadukkaaseen yleisilmeeseen. Sohva saa kiitosta kokopuun luontevasta käytöstä sohvan rungossa. Sohva ja nojatuoli muodostavat juryn mielestä ihastuttavan version klassisesta istuinryhmästä, jossa viimeistelty verhoilutyö ja korkealuokkainen puun taidokas käyttö herättävät huomion” -Jury

Kilpailun juryn puheenjohtaja on sisustusarkkitehti Ben af Schultén. Muut juryn jäsenet ovat Design Forum Finlandin toimitusjohtaja, teollinen muotoilija Petteri Kolinen, sisustusarkkitehti SIO Tuula Falk ja a-factory Oy:n toimitusjohtaja Jukka Silvennoinen sekä Ekerö Möbler AB:n toimitusjohtaja Lena Arell.

Framework on suunniteltu yhteistyössä Terhi Tuomisen ja Jitan V. Patelin muodostaman, Helsingissä toimivan designduon kanssa jonka tuotantoon kuuluu niin huonekalu- ja tuotemuotoilua kuin lasitaidettakin. Duon tuotantoa on palkittu muun muassa RedDot-muotoilupalkinnolla, ja vuonna 2009 Tuomiselle myönnettiin Vuoden nuori muotoilija -palkinto. Tuominen ja Patel kuuluvat myös suunnittelutoimisto Daygroundin perustajiin.Uutuus!
Kip -vuodesohva sopii vierasvuoteen lisäksi myös mainiosti jokapäiväiseen käyttöön.
Kip on upea lisä olohuoneen sisustukseen ja helppokäyttöisen kääntömekanismin avulla tarjoat yövieraille nukkumasijan kädenkäänteessä. Vuodesohvan istuintyynyt ovat kiinteästi verhoiltuja minkä ansiosta sohva säilyy ryhdikkäänä vuosia. Istuin- ja nukkumismukavuuden takaa jämäkkä HR35 -vaahtomuovi. Selkätyynyt ovat miellytävän pehmeät irtoverhoillut vanutyynyt. Kip -vuodesohvan alaosassa on vuodevaatelaatikko, johon voi säilöä vuodevaatteet ja petauspatjan kätevästi.

Tutustu Kip -vuodesohvaan tästäUutuus!
Juno on muhkea sohva jossa yhdistyy linjakas muotoilu sekä huippuluokan istuinmukavuus.
Sohvan istuin- ja selkätyynyt ovat miellyttävän pehmeää untuvähöyhentä. Sohvan istuintyynyn alakerros on valmistettu kimmoisasta Hr-vaahtomuovista jonka ansiosta sohvan istuimet pysyvät kimmoisina ja pehmeinä pitkään.

Juno -sohvan verhoilu on irrotettava. Irtoverhoilun ansiosta päälliset voidaan irroittaa ja pestä. Irroitus ja takaisin asettaminen on helppoa rungon pohjassa olevan tarrakiinnityksen ansiosta. Ota huomioon että verhoilukankaan tulee kuitenkin olla vesipesunkestävä.

Juno -sohvasta on saatavana 3-istuttava ja 3,5-istuttava sohva.

Tutustu Juno -sohvaan tästäUutuus!
Knox on muodokas sohva jonka suunnittelussa on panostettu yksityiskohtien lisäksi istuinmukavuuteen. Knox -sohvan selkätyynyt on ovat miellyttävän pehmeää Hr25-vaahtomuovia. Istuintyynyt ovat valmistettu kimmoisasta ja kestävästä muotoonvaletusta kylmävaahtomuovista, jonka ansiosta sohvan istuintyynyt pysyvät kimmoisina pitkään.

Sohvan istuintyynyn pehmusteille myönnämme 10 vuoden takuun. Kiinteän verhoilun ansiosta Knox -sohva säilyy ryhdikkäänä vuosia.

Knox -sohva on saatavana nojatuolina, sohvana sekä kulmasohvana.

Tutustu Knox-sohvaan tästäUutuus!
Alias -sohvasta voit suunnitella juuri sinun kotiisi sopivan kokonaisuuden. Korkea kauniisti muotoiltu jalka antaa ilmavan vaikutelman ja helpottaa siivousta. Aliaksesta voit jo pelkillä käsinojan mitoilla luoda itsellesi minimalistisen tai massiivisen sohvan, valinta on sinun. Istuin- ja selkätyynyt ovat verhoiltu molemminpuolin, ja ovat irroitettavissa pesua varten. Ota huomioon että verhoilukankaan tulee kuitenkin olla vesipesunkestävä. Aliakseen on saatavana lisävarusteena USB-pistoke.
Alias on mahdollista räätälöidä erikoismitoin. Kysy lisää myyjältäsi!

Tutustu Aliakseen tästäUutuus!
Nyt voit valita näppärän usb-pistokkeen lisävarusteeksi sohvaasi. Usb-pistokkeen avulla lataat vaivattomasti 2 mobiililaitetta.
Kysy lisää myyjältäsi